Blogger

Frå Ikkjepedia
Gå til: navigering, søk

Blogging Blogging er ein sosial aktivitet som av ei eller anna grunn er blitt "trendy" i noreg, difor gjer jo alle det. Ditte e plassen hvor en skriver ned alt en har gjort, tenkt og følt hver dag i et ønske om å bli kjendis. Så skriver bloggeren ned alle sine tanker og ideer, poster en link på Twitter eller andre sosiale medier samtidig som de "glemmer" at de har mast om den linken i 3 dager og tror de er kjempepopulære når det står "150 visninger" på artikkelen.

En blogger er altså en tredierangs person som ikke fikk nok pupp (eventuellt for mye) i oppveksten. Slike folk kalles sutrekopper og dramatikere som tror at hele verden dreier seg kun om dem, og alle der ute formelig ligger i sovepose kø for å lese deres neste innlegg. En gang ble en jente spurt om hvorfor hun blogget, hvorpå hun svarte "Det er dagboken min!!!" Når ble det trendy at hele verden skulle lese dagbøkene til hverandre? Er ikke dette ment for å kun leses av en selv??

Av 20.000 daglige blogginnlegg, så er det kanskje 100 det står noe fornuftig i. Av disse er det kanskje 2 bloggere som skriver så mye bra at de kan tjene nok penger på det til å leve av. De resterende 19.000 kjemper en sjalusikamp og rakker ned på de som har lykkes for å bli den nesten "kjendisbloggeren" som drar inn 200.000 kroner i uka på å blogge. GET A LIFE!!!

Har sett masse blogger; (jada jeg har lest noen jeg også; det kalles RESEARCH).

En jente skriver om kostholdet sitt. Hvordan i himmelens navn kan det være interessant for resten av verden?? "I dag spiste jeg 2 gulerøtter til frokost, og 3 biffer til kvelds."

En annen jente skriver om det å finne seg selv i et mylder av vitenskap og teori... "jaaa her står jeg... vurderer om jeg skal sminke meg eller ikke. Det er jo ikke naturlig..."


Og dette er altså de såkalte alenemødrene, og hjemmeværende husmødrene som påstår at de har for lite tid til daglige gjøremål??

vel, det er kanskje ikke så rart med tanke på at de bare sitter foran dataen og skriver om hvor mye de har å gjøre men som de ikke får gjort på grunn av mangel på tid.


Men det finnes unntak også her... Folk som bruker blogg som sin personlige dagbog er helt greit, men da får man la vær å dele den rundt. Da vår generasjon var unge var dagbok noe som lå nede i nattbordskuffen og det ble KRISE om noen fikk tak i den. HYL OG SKRIK OG SPRELL!!!

Så BLOGGING er DUST!!! YEAH!