Bil

Frå Ikkjepedia
Hopp til navigering Hopp til søk

Oppfinnelsen[endre]

Bilen er et resultat av at en ukjent men dog travel og oppfinnsom kvinne, trengte et redskap som kunne holde sminkespeilet i riktig posisjon foran henne mens hun gikk til jobben. Alle slags oppheng ble prøvd, men ingen var gode nok. De som holdt speilet rolig, var for tunge å flytte på, mens de som var lette og mobile, hoppet opp og ned i utakt med ganglaget til denne kvinnen. Tilslutt kom hun endelig frem til løsningen, og resultatet var en mobil sminkespeilholder med 4 hjul seter ratt og motor. Den første modellen hadde ikke vinduer, men det ble fort endret på etter at kvinnen engang fikk en veps i øyet under pålegging av maskara.

Det 5. hjul[endre]

Det femte hjul er festet på bilens motor. Dette er motorens svinghjul, og har normalt ikke kontakt med bilens underlag/veg. I ekstreme tilfeller kan dette hjulet likevel oppnå kontakt med veg. I slike tilfeller kan man regne med at det har skjedd store strukturelle forandringer i bilens opprinnelige anatomi. Nødvendig ekstern tilleggsmodul Det kreves en ekstern tilleggsmodul for å holde kontroll på en bil. Denne eksterne tilleggsmodul kalles sjåfør. En sjåfør er en type innretning som har ervervet seg informasjon om hvorledes holde kontroll på en bil.

varianter av tilleggsmoduler[endre]

Den nødvendige tilleggsmodul er gjerne et menneske. Det er to typer mennesker, hunkjønn og hannkjønn. Forskjellen på disse er først og fremst tisseinnretningen, som kan være av typen utover- eller innovertiss. I praksis er det ingen stor forskjell på sjåføregenskaper utover dette, bortsett fra at de med innovertiss støyer noe mer. Men man skal ikke undervurdere disse, da de med utovertiss synes at de med innovertiss er meget bra konstruert, og er særdeles gode å klemme på. Det kan også nevnes at disse to forskjellige mennesketypene har en tendens til å klase seg sammen, noe som kan føre til en kortvarig blackout. Dette er en meget uønsket og farlig situasjon, hvis en av de samtidig styrer bilen.

Statistikk[endre]

Ut fra statistiske data viser det seg at de med utovertiss har et langt større avvik i måten en bil skal føres, samt at bilens anatomi lettere blir forandret. De med innovertiss bare kjører på, og lar det bare stå til.