Alkoholiserte væsker

Frå Ikkjepedia
Gå til: navigering, søk

Alkoholiserte væsker er en overbetegnelse for flere slag med fine og fromme væsker som oftest voksne inntar når de vil ha det gøy.


Øl[endre]

Øl er et naturvidunder som alle vet, det finnes mange typer øl fra mange forskjellige produsenter og alle har sitt favorittøl


Karsk[endre]

en ting trøndere drikker. Dette anses som helsefarlig for alle som ikke er født i Trøndelag siden de har gjennom årene skaffet seg en immunitet mot denne jævlige drikken som er en blanding av kaffe og sprit. Karsk burde ofte inntas samtidig som man sier til seg selv ting som. "ingen lik dæ" "du e ein skitstøvvel" "no ska me kos oss me karsk no ja"


Whisky[endre]

En drikke som lagres i en skittent kjeller over årtier og sies å være bedre etterpå enn før det ble lagt der.Jo mørkere og mer hårete den er, desto bedre smaker den. Oppskriften på en riktig god whisky blir alltid forsvart til siste blodsdråpe.

Whiskyens betydning under WW2 Det sies at Hitler gikk til angrep på Storbritannia, kun for å sikre seg Lagavulin destilleriet på Islay. Churcill gjennomskuet Hitlers plan, og satte hardt mot hardt. Han gav Hitler ultimatiumet om å enten gi opp invasjonen, ellers så skulle han personelig drikke opp all den lagrete whiskyen for å så sette fyr på destilleriet. For å legge vekt på budskapet, ble ultimatiumet skrevet på et brev som ble puttet i en tom whiskyflaske.

Vin[endre]

Do you know who drinks wine? The french. Are you french?


Hjemmebrent[endre]

  1. En drikke laget av folk som er så fattige at de ikke har råd til å kjøpe en øl for 7 kroner på butikken. Lages sm oftest av inkompetente bønder på landet.
  2. Trønderenes nasjonaldrikk. Er du trønder, så foretrekker du hjemmebrent fremfor polvarer. Derfor selger polene i Trøndelag egenprodusert "Himers".


Nytes best med ...[endre]

Diverse snack som salte peanøtter eller chillinøtter, eller for å få maksumal effekt ut av alkoholen, på tom mage.

Sistnevnte kan få deg til å stifte kjenskap med Ulrikk-metoden