ALT-F4

Frå Ikkjepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
Termed and produced by Lollersk8 productions
Lollerskates.jpg
Mark of Quality. Opphavsrett og produksjon av Lollerskates Productions.
Ikkjepedia må bli større! Sammarbeid for å gjere artiklane på Ikkjepedia betre!

Les fleire av våre geniale artiklar: Evras - JoakimMos - Ande66


Svaret på alle dataproblemer.

Bakgrunn[endre]

Utviklet av Herr Ødel Egg. Alt. Navnet Alt-F4 kommer fra herr Ødels lidenskap for F16 fly. Da han fant opp den befriende Alt-F4 kombinasjonen visste han at det kunne løse etthvert problem i dataverden. Siden ett F16 fly også er svaret på ett hvilket som helst problem, var navnet på knappen originalt F16. Men, siden det ikke var mer enn 14 F knapper på det tidligere tastaturet kom han fram til en mye bedre og mer logisk løsning. Siden datamaskiner bare utgjør en kvadratrot av verden omgjorde han navnet fra F16 til F4. Ved å legge på sitt eget etternavn, som gjerne mange oppfinnere gjør, skapte han navnet Alt-F4, og dermed ble også kombinasjonen på frigjøringsmekanismen som kan brukes i hver en kvadratrot av verden.

Bruksområder[endre]

Du sitter på internett, alt er stille og fredlig, blomster og kaniner, helt til gamer dukker opp. Den ødeleggende kraften på internett, men hvis du er lur og slu kan du lure dem til å trykke på Alt-F4 på maskinen din, og de vil straks oppføre seg bedre.

Du sitter å gjør lekser, en kjempelang, kjedelig stil om en tegnestifts funksjon og betydning for eldresenteret på lillehammer. Bare trykk Alt-F4 og hele leksen vil forsvinne ut av livet ditt. (ps, eventuelle lagre knapper kan poppe opp når du trykker. Å trykke lagre er farlig, det er et virus, ikke trykk på lagre!)