21. okt.

Frå Ikkjepedia
Gå til: navigering, søk

Sitat[endre]

"De som er født på min dag er like hellige som Gud selv" Alfred Nobel om sin bursdag "Den dagen jeg dør vil skaperen gjennopstå som en føniks fra asken!" Ron Forsyth om sin dødsdag

The day of days![endre]

21. Oktober er en av de mest historiske dagene i året! for det første så er 21. oktober er den 294. dagen i året hvilket vil si at det er 71 dager igjen av året. Dette er kjent som den eneste dagen som er 294 dager etter nyttår i fjor hvilket gjør den helt unik! 21. Oktober er også den dagen de bestemte seg for å komme opp med den nye måleenheten Lysets hastighet! Grunnen til dette var at de som ble født på denne dagen var så raske at de trengte en egen måleenhet.

Sist men absolutt ikke minst er det jo også min bursdag! Jeg er deres Gud for som Ron Forsyth sa om sin dødsdag 21. oktober 1991 vil skaperen gjennopstå! Jeg står nå framfor min skjebne og hvis dere vil vise dere værdig det nye riket jeg bygger må dere nå rope ut for fulle lunger at Skaperen av alt liv har stått fram og vil skape det nye riket dagen etter at Chuck Norris begynner å gråte!!!

--999 turn 7. aug 2007 kl. 09:58 (UTC)