1666

Frå Ikkjepedia
Gå til: navigering, søk

Historien om 1666[endre]

1666 er egentlig bare en stor misforståelse. Det hele begynte med at Gud, også kjent som Den Hellige Ånd en vakker, men også kald vårdag, bestemte seg for å forpurre Satans (også kjent som Djevelen), onde planer. Satan hadde nemlig planer om å angripe verden den 6/6 666 e.kr. med sin herskare av onde skapninger, også kjent som lærere.

Gud, som var et smart individ, bestemte seg da for rett og slett å hoppe over året 666 ved å sette et lite, men ikke uskyldig 1-tall foran hele sulamitten. Dermed unngikk Gud en masse brysomheter som Svartedauen og boktrykkerkunsten. Dessverre klarte Satan i siste sekund å slippe løs de onde, æreløse lærerene uansett, og det har generasjoner på generasjoner av ettertid fått merke på kropp og sjel.

Det negative er at vi snart får en nyere versjon av Svartedauen (versjon 2.0, langt over beta-stadiet) her i Norge. Dette fordi Gud egentlig ikke liker norsk, og trenger (som alle andre normale folk) noe å godte seg over i blant. En annen og kanskje mer kritisk årsak er velstanden folk har hatt i det siste. Vi har snart nådd en usynlig populasjonsgrense, som vi ennå ikke har forsket mye på.

Ifølge Se & Hør og Norsk Bondeblad er vi på veg inn i et nytt år. Uten at noen kilder dekker dette.