Microsoft Online Teknisk Support

Frå Ikkjepedia
Versjonen frå 25. desember 2009 kl. 17:40 av CartoonistHenning (diskusjon | bidrag) (Éin versjon)
(skil) ← Eldre versjon | Siste versjonen (skil) | Nyare versjon → (skil)
Hopp til navigering Hopp til søk

Microsoft Teknisk Support er et opplegg utviklet under Windows XP regimet. Det er dermed ingen overraskelse at det på lik linje med all annen support på XP, ikke fungerer. Microsoft teknisk support er svært utbredt over hele verden, spesielt i Uganda. Undersøkelser viser også at Microsoft teknisk support sammen med Windows XP Feilsøking er årsaken til 80% av verdens irritasjon. Microsoft har også utviklet en arabisk utgave kalt "Microsoft صشوسطعغظض خحغقثطئ". I denne utgaven åpnet de for arabisk support og te-selskap.

Nyere utgaver[endre]

Med Microsofts nye operativsystem Vista, kom også en ny support. Den er nesten identisk til den forrige, men med finere design og større brukervennlighet viser den seg å være nøyaktig like ubrukelig. Dessuten må du for full support, registrere PC'en din, noe som ikke fungerer og Microsoft vil tilby seg og selge deg det produktet du allerede har, slik at de kan svare deg på hvorfor nettverks kabelen din ikke fungerer.

Fakta[endre]

  • Teknisk Support kommer fra den engelske ordet «tekna soup», et uttrykk som direkte oversatt til Norsk betyr «teknisk dritt».
  • "A good thing that recorder is off, Microsoft would fire me tomorrow if they knew what shitty software I created for them". Microsoft Teknisk Supports utvikler om båndopptageren.