Skilnad mellom versjonar av «Kjell Magne Bondevik»

Frå Ikkjepedia
Hopp til navigering Hopp til søk
 
Line 1: Line 1:
'''Kjell Magne Bondevik''', født på en julekveld i Molde [[1972]], mor til [[Gro Harlem Brundtland]], og sønnesønn av [[Olav Haraldsson]]. Tilskuer ved [[Det første slaget om El Alamein]].
+
'''Kjell Magne Bondevik''', født på en julekveld i [[Molde]] [[1972]], mor til [[Gro Harlem Brundtland]], og sønnesønn av [[Olav Haraldsson]]. Tilskuer ved [[Det første slaget om El Alamein]].
Han var i en periode leder for [[Vigrid]], men ble etter å ha «[[komme ut av skapet|kommet ut av skapet]]» frosset ut som medlem fra syklubben. Etter å ha flyttet fra Molde levde han en stund i [[Oslo]]s gater, på hospits, og asylmottak, ble han i 1994 kjent med [[Mette Marit]] som så ga ham jobb som politiker. Mellom 1999-2002 regjerte han som rikets diktator i [[Kristelig Folkeparti]], hvor han brukte sparepengene "sine" på [[Kokainpartiet]]. I 2006 endte hans karriere som politiker da han etter sigende skal ha gjort tilnærmelser til [[Karl I. Hagen]], han ble da degradert til maskot for håndball-laget [[Liverpool]].
+
Han var i en periode leder for [[Vigrid]], men ble etter å ha «[[komme ut av skapet|kommet ut av skapet]]» frosset ut som medlem fra syklubben. Etter å ha flyttet fra [[Molde]] levde han en stund i [[Oslo]]s gater, på hospits, og asylmottak, ble han i 1994 kjent med [[Mette Marit]] som så ga ham jobb som politiker. Mellom 1999-2002 regjerte han som rikets diktator i [[Kristelig Folkeparti]], hvor han brukte sparepengene "sine" på [[Kokainpartiet]]. I 2006 endte hans karriere som politiker da han etter sigende skal ha gjort tilnærmelser til [[Karl I. Hagen]], han ble da degradert til maskot for håndball-laget [[Liverpool]].
   
 
Kjell Magne Bondevik er ellers kjent for å ha gitt [[depresjon]]er et ansikt, dog et lite kledelig sådan.
 
Kjell Magne Bondevik er ellers kjent for å ha gitt [[depresjon]]er et ansikt, dog et lite kledelig sådan.

Versjonen frå 13. mai 2007 kl. 16:01

Kjell Magne Bondevik, født på en julekveld i Molde 1972, mor til Gro Harlem Brundtland, og sønnesønn av Olav Haraldsson. Tilskuer ved Det første slaget om El Alamein. Han var i en periode leder for Vigrid, men ble etter å ha «kommet ut av skapet» frosset ut som medlem fra syklubben. Etter å ha flyttet fra Molde levde han en stund i Oslos gater, på hospits, og asylmottak, ble han i 1994 kjent med Mette Marit som så ga ham jobb som politiker. Mellom 1999-2002 regjerte han som rikets diktator i Kristelig Folkeparti, hvor han brukte sparepengene "sine" på Kokainpartiet. I 2006 endte hans karriere som politiker da han etter sigende skal ha gjort tilnærmelser til Karl I. Hagen, han ble da degradert til maskot for håndball-laget Liverpool.

Kjell Magne Bondevik er ellers kjent for å ha gitt depresjoner et ansikt, dog et lite kledelig sådan.

På toppen av det hele har han fotballferdigheter på nivå med en middeladrende appelsin.

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/8/8f/Pinochetjunta.jpg/401px-Pinochetjunta.jpg

Kjell Magne i midten, omgitt av sine partivenner.

Se også